Bedrijf

De Vier BV is op 1 mei 2003 opgericht. Het bedrijf is voortgekomen uit de afdelingen horeca,- en koeltechniek van de firma VEM elektrotechniek.

VEM is in de beginjaren zeventig opgericht als een elektrotechnisch installatiebedrijf en heeft zich in de jaren tachtig ook toegelegd op het onderhoud van koelapparatuur. Omdat er vanuit de markt vraag kwam naar nieuwe koelapparatuur heeft VEM binnen haar organisatie hiervoor een verkoopafdeling opgezet.

Tegelijkertijd met de vraag naar koelapparatuur kwam er vanuit de horeca vraag naar keukenapparatuur. Om hieraan te voldoen is eind jaren tachtig een verkoopbureau voor horeca-apparatuur opgezet, welke in de negentiger jaren is uitgegroeid naar een zelfstandig werkende tak die in staat is complete horecakeukens in te richten.

Met de oprichting van De Vier zijn de afdelingen koel,- en horecatechniek van VEM samengevoegd. De Vier heeft deze activiteiten overgenomen en de continuïteit ervan voor de toekomst gewaarborgd. Voor alles in relatie met horeca,- of koelapparatuur ontvangt De Vier u graag op het adres Spinbaan 14 te Den Burg.