Kook, Bak, Grillapparatuur

Hieronder wordt verstaan:

  • Kooktafels, bakplaten, lavasteengrills, ...
  • Kantelbare braadsledes, kookketels, ...
  • Heteluchtovens, combi-steamers, ...

De Vier biedt totaaloplossingen: niet alleen perfecte modulaire kookapparatuur, maar ontelbare slimme oplossingen zodat u sneller, veiliger en schoner kunt werken. Als basis wordt gekozen voor apparatuur met een optimale prijs/kwaliteit verhouding.

Small

Deze kleine lijn van kookapparatuur is speciaal ontworpen waar ruimte beperkt is. Met een bouwdiepte van slechts 600 mm kan de apparatuur in vrijwel iedere kleine keuken geplaatst worden. Ook is dit product uitstekend geschikt als randapparatuur in bijvoorbeeld een snackbar of bedrijfskantine.

Medium

De degelijkheid, en ook het praktische en ergonomische design springen direct in het oog. Eenvoud, betrouwbaarheid en duurzaamheid zijn eigenschappen die u al snel zult gaan waarderen wanneer u werkt met een product dat is ontworpen om vele jaren uw beste collega te zijn. Wanneer de ruimte beperkt is, zijn de oplossingen met de mediumserie (diepte 700 mm) altijd binnen bereik. Deze lijn biedt elke mogelijke combinatie en dus de meeste capaciteit per vloeroppervlakte.

Large

Grootkeukens vereisen systemen die sterk en duurzaam zijn en bestand zijn tegen intensief gebruik. Voor deze eisen is de large-serie vanwege de manier waarop deze is ontworpen en gebouwd ideaal (diepte 800/900 mm). Een complete serie met staande of brugopstelling, met meer dan honderd mogelijkheden, zowel op gas als elektrisch. De aandacht voor elk detail getuigd van een uniek ontwerp en doordachte constructie. Het resultaat is een complete kook-, bak-, en braadgroep, op maat gemaakt en met een maximum aan veiligheid, voor vele jaren intensief gebruik.