Winkel

Koel,-en vriesmeubelen

Voor de 'vers' afdeling van een supermarkt kunt u bij ons terecht voor display-koelingen van vrijwel iedere grootte of vorm. Niet alleen stekkerklare meubelen maar ook uitgebreide inrichtingen in 'split' opstelling zijn voor ons geen probleem. Hieronder vindt u een aantal hoofdgroepen van apparatuur zoals die in diverse winkels toegepast wordt.

  • koeltoonbanken
  • wandkoelingen
  • koel,- en vrieseilanden

toonbank Koeltoonbank. Modulair op te bouwen tot iedere gewenste lengte. Rechte units zijn te complementeren met hoekdelen en eindstukken. Koeltoonbanken zijn verkrijgbaar met rechte of gebogen ruiten, verschillende onderstellen en diverse kleuren.
De stekkerklare modellen worden vaak toegepast in snackbars en cafetaria's. Split modellen zien we over het algemeen alleen in supermarkten.

wandkoeling Wandkoeling. De wandkoeling of vriezer van hedendag wordt gekenmerkt door een mooie styling, hoge degelijkheid en grote functionaliteit. Ook deze koeling is verkrijgbaar als stekkerklaar model met ingebouwde koelaggregaat of als 'split' model met het aggregaat op afstand.
Stekkerklaar; Slechts de stekker in het stopcontact en binnen een uur is het meubel op bedrijfstemperatuur, klaar om gevuld te worden met uw verkoopwaar.

vrieseiland Koel,- en vrieseiland. Moderne vers-afdelingen van supermarkten hebben behoefte aan een grote oppervlakte koel,- en vriesruimte om vele merken en soorten producten te kunnen tonen. Lange brede koeleilanden kunnen op een attractieve manier aan deze wensen voldoen. Klanten kunnen in één oogopslag vele producten overzien en vervolgens makkelijk een keuze maken.
De meubels zijn voorzien van glazen zijkanten en leverbaar in verschillende hoogten.